woensdag 2 mei 2007

PARTYTIME!!



We vinden het erg belangrijk om, ook nu we papa en mama zijn, af en toe eens flink te feesten samen. Maandag was dus de grote dag! Lóa hebben we om 18u naar de lieve oppas Jana gebracht. Dit was de eerste keer dat ze echt ergens anders zou slapen dus mama had het een beetje moeilijk bij het weggaan. Maar het besef was er ook heel snel dat ons meisje daar heel blij is. En aangezien een kind hebben 'loslaten' betekent...
Dus hop hop in galop naar Brussel. Lekker met z'n tweetjes! Eerst wat gaan eten (om een bodempje te leggen) en dan naar de AB voor een paar heel mooie concerten. Bijna al onze vrienden uit Brussel en Leuven waren daar dus het was erg gezellig. Mama Chantal heeft nog af en toe gecheckt met Jana of alles goed was..en...en....en...natuurlij
k was alles goed! Dus daar moest op gedronken worden. de wijn werd aangerukt en na twee volle glazen waren papa en mama lekker tipsy. Toen kreeg mama het geniale idee om een paar slokken whiskey achterover te slaan. Nou en toen was het hek van de dam. Gelukkig lag onze kleine meid toen al in een diepe slaap te snurken in Jana's slaapkamer.
Wat doet dat goed om weer even in onze 'andere wereld' te zijn. even niet netjes te moeten doen, je eens goed laten gaan. We zijn blijven slapen bij onze vrienden Adam en Christina die een lekker bedje voor ons klaar hadden staan. We hebben zalig geslapen en in de ochtend heerlijk ontbeten in Le Pain Quotidien. Toen kreeg mama (met een beetje hoofdpijn) het op haar sexy heupen en MOEST ze naar die kleine fee toe! Dus snel in de auto en bij aankomst vooral een zeer serieus en verantwoordelijk gezicht trekken naar Lóa. Wij ons misdragen? Nee nee Lóa, zo zijn wij niet.
De rest van de dag heeft onze bergprinses tegen mama aangelegen in een draagdoek.
Feest alom!

1 opmerking:

Anoniem zei

jaaaaa... dat komt hard aan hé; alcohol bij nieuwe mama's :-) jongens jongens, die tolerantiegrens is me toch gedaald :-)
ineke xx