zaterdag 15 september 2007

mama weer aan het werken



Nou daar zijn we weer eens! Lóa Noi groeit maar door en door. Wat verandert zo'n kleintje toch snel! Het gaat ontzettend goed met haar. We krijgen van iedereen te horen dat ze zo tevreden is. Dat klopt ook echt want we horen haar maar zelden huilen. Enkel wanneer ze na het badje haar kleren aan moet of als er teveel drukte om haar heen is. We houden heel strikt vast aan haar dagritme en dat lijkt ze zalig te vinden. Groentepapjes en fruitpapjes is allemaal geen enkel probleem voor haar. Ze heft zelfs al wat vlees gehad. jaja hier staan een paar lezers denk ik raar van te kijken maar we vinden dat Lóa later zelf mag beslissen of ze wel of niet vlees wil eten dus tot dan gaan we haar zowel vegetarisch als vlees aanbieden. Al lijkt het alsof ze een ware dierenvriend wordt want soms pakt ze darko al heel zachtjes vast bij zijn hoofd. gieren doet ze nu ook! wat een lawaai...heel meldert trilt mee. langzaamaan wil onze madam ook wat meer gaan zitten. Liggen is natuurlijk om maar saai en op haar buik liggen is al helemaal niet interessant. Is natuurlijk ook niet echt prinsesjesachtig Lóa de dierenhartwinner. mama is ondertussen weer flink aan het werken dus papa moet een extra handje helpen maar wat doet hij dat goed! Lóa lacht al als ze ook maar een glimp van hem opvangt!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

allerliefste mama van Lóa,
heel veel dank voor je heel warme berichtje op onze site; voor mij geldt hetzelfde, ik vond ons contact altijd heel bijzonder en hoop dat ik over een maand of twee echt kan terugkomen..
dank je voor alles,
Bianca

Anoniem zei

Lieve Loa

Mooi dat het zo goed gaat. En een echte dierenvriend dus al, leuk hoor! Geniet maar lekker van je papa en je mama!

Matthijs en Lisette

Anoniem zei

Hey Lóa !

Als je ooit eens in Portugal bent, mag je samen met mij met de geitjes spelen, hoor.

En natúúrlijk zorgt je papa graag voor je nu mama het wat drukker heeft met haar project. Want je bent een heel leuk, lief, slim meisje hebben wij van je mama gehoord.

En dat vinden wij ook !!

Xjes,
Dante (en Eva)

Anoniem zei

He chantal en Loa,
Wat een leuk meisje is ze toch om te zien zeg, echt toppie!
En weer druk aan het werk, fijn dat de papa wat vaker de zorg voor Loa over neemt. Geniet lekker van elkaar!
Liefs Sandy en Lisanne