zaterdag 4 oktober 2008

papa en mama rock 'n roll




net na het verdrietige berichtje over onze vriendin Len zijn papa en mama op tournee vertrokken in Engeland. Mama vond het vreselijk moeilijk om de kindjes achter te laten maar ze wist ook maar al te goed dat ze in zeer goede handen waren bij de opa's en oma's. daarbij bleven ze ook gewoon in hun eigen omgeving. mama deed nog een beetje krampachtig toen opa klaas en oma margje aankwamen maar dat veranderde meteen toen ze de deur achter zich dichtdeed. loslaten heet dit geloof ik! veel mensen begrijpen niet dat wij dit doen. de kindjes zo klein en dan al weggaan. maar wij zijn doordeweeks altijd daar voor de kindjes en als we ze 1 ding willen meegeven dan is het wel dat ze voor hun hartje moeten kiezen. en hun passie moeten nastreven.
dus toch gegaan en het was zalig!! we hebben heel lieve mensen ontmoet en superoptredens gedaan.
na een weekje weer naar huis en konden we de kindjes weer helemaal platknuffelen. het was supergoed gegaan bij de opa's en oma's en bij superomaindebuurt mia. heel erg dankjewel voor jullie lieve hulp!!!!!

1 opmerking:

Anoniem zei

wij vinden het net super van jullie dat jullie dat doen, een weekje weg. je bent er steeds voor de kids, die concerten moet je gewoon wel doen. jullie schatten worden prima opgevangen dus .....