maandag 30 juli 2007

LOA's EERSTE EXPOSITIE

















we zijn zondag naar een expositie geweest in antwerpen van jeroen (liefje van marissa) en baschz.
het was echt een heel tof gebouw en het was zeker de moeite! lóa vond vooral de kleurtjes van jeroens
werk wel te pruimen.
bij het verschonen was er ineens een hels kabaal (ook van een kunstwerk) en dat vond lóa iets minder dus toen heeft ze even haar prachtige operastem laten horen en is mama naar buiten gesneld met lóa's broek nog maar half aan.
we konden maar een uurtje blijven ivm lóa's badje maar we hebben nog lekker met tante marissa kunnen bijpraten (die we woensdag alweer zien, wat een feest!) en rashida heeft lóa nu ook kunnen zien.

's avonds wilde onze buurvrouw voor de verandering (doet ze bijna elke avond) de babyfoon en zijn we naar de film geweest. Das Leben Der Anderen. amai, wat een prachtige film! we waren er allebei niet goed van. zowel het verhaal over die tijd in oost-duitsland als de kwetsbaarheid en onzekerheden van een kunstenaar. daar moeten papa en mama vandaag nog een beetje over nadenken!

het was een heerlijk weekend! een echt gezinnenweekend en dat was echt stiekem wel fijn (we zijn zelfs gaan houden van Carestel wegrestaurants dus het gaat de goede kant op!)

1 opmerking:

Anoniem zei

Oooh, wat leuk dat Lóa naar een expositie is geweest ! Die heeft zo vast al heel veel inspiratie op kunnen doen voor haar eigen toekomstige creaties.
Wat goed dat jullie van die mooie uitstapjes doen. Klinkt allemaal heerlijk. Lekker zeg, zo´n buurvrouw, doe ons er maar ook zo een ;-)

X
Eva en Dante