zondag 29 juli 2007

op bezoek in pervijze







vorige week zijn we op bezoek geweest bij nyk, lynke, bes en tias in pervijze. nyk is marks schrijfmaatje en ondertussen zijn we allemaal bevriend geraakt met elkaar. besje en tias zijn ook nog jong en dat belooft veel goeds voor lóa.
eerst zijn we met lóa naar zee geweest. eerst vond ze het te hard waaien maar later was het toch wel heel fijn met die blote elfenvoetjes in het mulle zand! en dan maar trappelen zo hard ze kon! daarna zijn we naar pervijze gegaan. naar het mooie paradijsje van de familie vedett. lóa is lekker gaan slapen en besje en tias ook. dus we hebben de hele avond aan het kamvuur van opperhoofd nyk gezeten en gekletst. heel fijn! de nacht was voor papa en mama wat lastig want slapen kwam er niet van omdat sommige kinderen in huis een feestje aan het bouwen waren.
de volgende dag heeft lóa nog lekker gespeeld met tias en toen merkten we dat het een beetje veel werd voor haar. een beetje te druk ineens. dus we zijn toch naar huis gegaan ook al zouden we nog een nachtje langer blijven. dat was wel jammer maar ons meisje gaat voor!
we gaan wel zeker snel weer terug! heerlijk daar en de hondjes vonden dat ook!

Geen opmerkingen: