donderdag 21 augustus 2008

Kraamfeest Bjarmi Nés!




We zijn hier al in volle voorbereiding van het kraamfeest van Bjarmi Nés aankomende zaterdag. Het weersvooruitzicht ziet er goed uit: volop zon! Het mini-zwembadje zal daarom klaar staan voor de kleintjes. Hieronder nog even de informatie die we ook al stuurden in een email:

Het begint rond 14u en je bent de rest van de dag welkom wanneer je maar wilt!

Aangezien wij nog veel babyspullekes van Lóa hebben, zouden we graag ipv kado's een doos neerzetten waar je eventueel een kleine bijdrage kan deponeren voor een bolderkar die we graag voor de kindjes willen kopen.

Voor de mensen die makkelijk de weg kwijt raken en die niet zo vaak hier zijn geweest:

E40 vanaf Brussel richting Luik, afslag 24 richting Boutersem. Er staat dat je onder aan de afslag niet naar rechts kan maar dat kan wel. Dus rechtsaf onder aan de afslag. Helemaal rechtdoor (er wordt gewerkt aan de weg) tot je bij een kruising komt waar je linksaf naar Hoegaarden kan rijden. Deze weg volg je tot je het witte bordje Meldert ziet. Een klein stukje verder ga je de eerste straat rechtsaf, dat is nog vóór de apotheek aan de linkerkant. Deze weg, Begijnenblokstraat, volg je en dan zie je ons huis aan de linkerkant liggen op nr 17

Tot dan!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een prachtige foto, die derde, van een duidelijk supertrotse mama!!!!

We zullen er zijn zaterdag ;-) en kijken er al hard naar uit.

Unknown zei

wat een schattig manneke, en n knappe moeder!
wij proberen er zaterdag te zijn!

dikke kus

Anoniem zei

heel veel plezier vandaag lieverds!
we denken aan jullie en ik wou dat ik erbij was !