dinsdag 5 augustus 2008

zo zo madam is vertrokken






Update: Nu met foto's van een stappende Lóa, een lachende Bjarmi en Lóa die Bjarmi aan het lachen maakt (en meer).

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

lóa stapt rond!! als een dolle!!!
het zat er al even aan te komen maar nu is ze echt vertrokken. handjes omhoog, dikke smile en madam stapt door het hele huis! zo trots als een pauw!!!
en wij ook want papa en mama werden soms wel moe van al dat optillen.

we zijn enorm trots en bjarmi ook want die heeft vandaag voor het eerst naar mama gelachen.
hij slaapt nu 11u aan een stuk 's nachts, wat heel fijn is! alleen word hij al om 6u wakker dus we gaan eens kijken of we dat een uurtje kunnen verlengen.

foto's volgen als papa terug is van de paardenboerderij waar hij echt stoer mannenwerk aan het doen is!

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Waw, wat lezen wij hier ??? Super lieve Loa dat je nu kan stappen ! Wij zijn heel benieuwd naar de combinatie van de mooie lach en de supertrotse blik op foto ... maar we hebben nog eventjes geduld hoor. We zijn natuurlijk ook heel blij voor je mama en papa want inderdaad, het scheelt veel als je wat minder moet gaan tillen. En ook Bjarmi die de 1e keer naar mama heeft gelachen, speciaal hè. Om nooit te vergeten.

Een warme knuffel van een medestapster Kari (nog steeds heel trots én nog steeds met de brede glimlach) en haar mama Antjen

Anoniem zei

heerlijk nieuws!!! Proficiat kleine Lóa, zo kan jij de aandacht van de gasten op de babyborrel toch nog naar jou toe krijgen, maar als Bjarmi dan een tegenoffensief doet en ook gaat lachen, wordt het weer lastig natuurlijk..

Groetjes,
Bianca

Anoniem zei

wauw wat een goed nieuws zeg! die foto's moeten we zien. hier alweer een tijd geleden dat de armen de lucht ingingen en dan die blik van concentratie, het is echt een gekoesterd foto-vastleg-moment!!! heerlijk dat Bjarmi bevestigde met een lach, dolle kinderpret dus ten huize chantal!
veel liefs

Mr.INK zei

pas maar op want na het stappen komt het shoppen, hup madam hup

andree zei

Loa heeft het stappen goed onder de knie, ze geniet er duidelijk van.

Wat een magisch moment, die eerste lach van je spruit, geniet ervan.

Groetjes Andree

Anoniem zei

Geweldige foto's en alweer een grote stap in het leven van die twee. Bij ons grote momenten: Egon gaat over 10 dagen naar school (vooral de mama is zenuwachtig) en Ida krijgt haar eerste tand. Groetjes! Ayco

Anoniem zei

Een beetje flink verlaat, maar toch nog even een dikke HOERA voor de wandelende Lóa ! Wat zal mama ook blij zijn, dat scheelt sjouwen !!

En wat een superteam al, Bjarmi die het allemaal lachend gadeslaat.

Heerlijk hoor :-D.

Kus,
Eva & Dante