vrijdag 27 juni 2008

nieuwtjes uit het boerenland
















Peter Nyk maakte deze mooie foto's bij een bezoekje aan het mooie paradijsje waar hij woont met zijn lieve Lynke, Bes en Tias tha man.

Bjarmi heeft de eerste weekjes erg veel last gehad van krampjes en hij was ook een beetje onrustig. We probeerden hem zoveel mogelijk te troosten maar hij werd er zo moe van!
We zijn hem een week geleden gaan inbakeren 's nachts en heel erg gaan letten op zijn ritme overdag en wonder boven wonder verscheen de onrust als sneeuw voor de zon. Hij werd ineens een heel tevreden manneke, zoals lóa ook was als baby. Als hij verkrampt is, moe en onrustig en we wikkelen hem in de doek, dan voel je dat hij zich ontspant en zich fijn voelt. Hij valt rustig zelf in slaap in zijn bedje en slaapt al heel lang aan een stuk. Wordt eigenlijk enkel nog vroeg in de ochtend even wakker om wat te drinken. Papa en mama krijgen ook wat meer rust nu! Lóa slaapt overal doorheen en droomt kwijlend van de dag dat ze eindelijk alleen durft te stappen. Ze zit er zoooooo dichtbij!
Ze is ontzettend lief en zacht tegen haar broertje en helpt ons door zijn doekje te brengen en aaitjes over zijn hoofdje te geven!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een mooi baby'tje!!!! En mama's instinct is alweer het grote voorbeeld voor alle andere mama's: je hebt het enorm goed aangevoeld wat Bjarmi nodig had, wat goed dat het inbakeren zo snel helpt!

Geniet van jullie kleintjes!
Bianca en Matthias (die kleine Lóa echt wel eens wil zien hoor)

Anoniem zei

Jullie blog in combinatie met Sleepingdog <3
Zo mooi !
Proficiat met juulie zoontje ! Geniet van jullie mooie gezin, het leven, elkaar !
Knuffel, een West-Vlaamse fan ;)
Jois xx