zondag 25 maart 2007

Visite van Annemie, contrôle Lóa

Annemie, oprichter van Geboortehuis Isis en Vroedvrouw Extraordinaire, kwam gisteravond (zaterdag, 24 mrt) langs om een grondige contrôle te doen van Lóa. Annemie (zelf moeder van 10 kinderen!) heeft de zwangerschap van Chantal vanaf het begin begeleid, samen met Jessie en Adelheid, de andere twee vroedvrouwen / supervrouwen van het Geboortehuis. Annemie, Jessie en stagiaire Pauline waren erbij toen het wonder geschiedde in onze badkamer afgelopen woensdagnacht.
Annemie heeft Lóa Noi gewogen: 2820 gram. Dat is wederom een gewichtsafname (van 3120, naar 2930, naar 2820) maar niets om ons zorgen over te maken, want nog steeds onder de toegestane limiet. Ze testte allerlei reflexen en ging met de baby 'lopen', een zeer komisch gezicht.
Annemie was wederom "zeer tevreden", had het over "de mooiste baby van Hoegaarden" (iets wat wij uiteraard beamen al nemen wij de topgrafische begrenzing doorgaans wat ruimer: "universum") en was een hele lieve steun voor Chantal, die toch wat twijfels begin te krijgen over haar borstvoeding.

De foto's volgen later (want de camera wordt opgeladen)!!

Geen opmerkingen: